Annuleringsvoorwaarden

Alle annuleringen moeten worden verzonden naar en bevestigd worden door: info@livinglifeboattrips.com

Reguliere rondleidingen:
met een opzegtermijn van 48 uur of meer wordt een volledige terugbetaling gehonoreerd of kunnen klanten de datum van de reis zonder extra kosten wijzigen.

Met een opzegtermijn van 24 tot 48 uur zal een restitutie van 50% worden gehonoreerd of, als alternatief, kunnen klanten de datum van de reis wijzigen met een omboekingskosten van 30%.
Met een opzegtermijn van minder dan 24 uur kunnen we helaas geen restitutie aanbieden. Indien mogelijk zullen we echter de datum van de reis wijzigen met een omboekingskosten van 30%.

Charters, rondleidingen op maat:

Met een opzegtermijn van 15 dagen of meer wordt een volledige terugbetaling gehonoreerd of kunnen klanten de datum van de reis zonder extra kosten wijzigen.

Met meer dan 7 dagen van tevoren wordt een restitutie van 50% gehonoreerd of, als alternatief, kunnen klanten de datum van de reis wijzigen met een omboekingskosten van 30%.

Met een opzegtermijn van minder dan 7 dagen kunnen we helaas geen restitutie aanbieden. Indien mogelijk zullen we echter de datum van de reis wijzigen met een omboekingskosten van 30%.

GEEN SHOW = GEEN TERUGBETALING!