Algemene Voorwaarden

Bedrijfsnaam: Living Life Boat Trips
Eigenaar: Bryon Vos
KvK-registratienummer Curaçao: 153254

Beste gast,

Met veel plezier verwelkomen wij, Living life Boat Trips, u op onze boot. Maak je klaar voor een prachtige, avontuurlijke, romantische, heerlijke en vooral spannende Caribische Zee-ervaring!

Tijdens deze boottocht laten we u enkele van de pareltjes zien die ons prachtige eiland, Curaçao, hebben gezegend. Je ziet en ervaart hoe het leven eruitziet vanuit zee-, strand- en zonperspectief.

Voordat we aan uw reis beginnen, moeten enkele veiligheids- en algemene voorschriften worden aangepakt. Hoe graag je dit ook doet om plezier te hebben, veiligheid staat altijd voorop! Maak je geen zorgen, dit duurt maar een paar minuten.

Terwijl je je zonnebril uittrekt, je hoed opzet en je camera uitpakt, lees je onderstaande (veiligheids)voorwaarden goed door. Wij hopen dat u hiermee instemt en vragen u dit aan ons te bevestigen door dit document te ondertekenen. Zodra dat geregeld is, komen we terug.

Wij zijn klaar om aan de slag te gaan en we hopen dat jij er ook klaar voor bent!

  1. Voordat we aan de slag gaan, geven we je een veiligheidsbriefing zodat je weet wat je moet doen in geval van nood en laten we je zien waar we de reddingsvesten beschikbaar hebben. Zorg ervoor dat u deze vesten draagt wanneer een van ons u dat vraagt. Dit is het geval wanneer wij denken dat het dragen van een vest noodzakelijk is voor uw veiligheid.

  2. Rondlopen op de boot is mogelijk. Bekijk de omgeving gerust vanaf meerdere locaties van de boot. Zorg er echter voor dat u op de juiste stoelen zit wanneer de boot begint te bewegen. Het is belangrijk om te blijven zitten, dit is nodig om de boot in evenwicht te houden op het water.

  1. We kunnen ons voorstellen dat de combinatie van de hete zon en de zee rondom de boot ervoor kan zorgen dat je de zee in wilt springen. Dit is echter riskant en doe dit daarom alleen als aangegeven staat dat springen in zee is toegestaan.

  2. Iets eten en/of drinken op de boot is mogelijk, maar help ons de boot en onze Caribische zee schoon te houden. Red de schildpadden en ander zeeleven door onze zee schoon te houden. Gooi uw afval niet in zee. Zorg ervoor dat je vriendelijk blijft als je drinkt. Indien wij menen dat dit niet meer het geval is, al dan niet door overmatig alcoholgebruik, zijn wij genoodzaakt u van de boot te halen zonder restitutie van enig betaald bedrag. Het gebruik van enige vorm van drugs en sigaren/sigaretten is niet toegestaan. Onze boot is een rookvrije boot. Last but not least, neem geen enkel wapen mee op de boot.
  1. Als uw reservering inclusief eten is, zorg er dan voor dat u ons minimaal 24 uur voor aanvang van de boottocht op de hoogte stelt van eventuele allergieën. Hetzelfde geldt voor elke medische aandoening die u heeft die voor ons noodzakelijk is om te weten. Als je niet kunt zwemmen, laat het ons dan van tevoren weten.

  1. In geval van nood moet het plezier helaas worden vervangen door strikte acties. We zijn hier om advies te geven en regels op te stellen om u veilig terug te krijgen. Om dit voor ons te kunnen doen, moet u de instructies van een van ons volgen, niet alleen in geval van nood, maar gedurende de hele reis.

  1. We zullen ons best doen om u een geweldige Caribische Zee-ervaring te bieden en u veilig en gezond terug te brengen. Ondanks onze inspanningen is deelname aan onze cruise te allen tijde op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade/kosten die u lijdt/maakt tijdens of als gevolg van de cruise en alle (overige) diensten die door ons worden geleverd. Door het accepteren van deze (beveiligings)voorwaarden doet u uitdrukkelijk afstand van alle (toekomstige) rechten om enige vergoeding van ons te vorderen voor eventuele schade/kosten die u heeft geleden/gemaakt en stemt u ermee in ons te vrijwaren van en te vrijwaren van mogelijke aanspraken van derden in welke vorm dan ook. manier die verband houdt met de boottocht en/of een van onze (andere) diensten.

  1. Aangezien we op Curaçao zijn en u op het punt staat Curaçaose pareltjes te ontdekken, is het Curaçaose recht volledig van toepassing op deze (veiligheids)voorwaarden en op al onze diensten, met exclusieve jurisdictie voor de Rechtbank van Eerste Aanleg en het Hof van Beroep van Curaçao. Als we het eens zijn over deze (beveiligings)voorwaarden, onderteken dit document dan zo snel mogelijk en stuur het ons terug, dan kan de pret beginnen.